Ulus Ahmet Adnan Saygun cad, Canan Sk., 34340 Beşiktaş İstanbul

God answered my prayers through Dr.Alper, he truly is an excellent doctor, he’s ever smiling and he makes you feel comfortable and cared for, he guided me through every step and was very quick to respond to any concerns I had before and after surgery, he lights up a room with his energy when he walks in, you just get good vibes when he’s around. I highly recommend him and I attest to all the good reviews here because I experienced it first hand. May God continue to bless his work and life in general.

Muna abshir 9.01.2021
0

I TRAVELD FROM LONDON TO VISIT HIS CLINIC AFTER SEVERAL RECCOMENDATIONS, WHAT I CAN SAY THAT HE IS ONE OF THE BEST WOMENS HEALTH DOCTORS IN TURKEY WITH YEARS OF EXPERIENCE DR ALPER KARALÖK IS GENUINELY AN EXPERT WITHIN HIS FEILD I FELT SAFE AND ASSURED IN HIS HANDS. I CANNOT RECCOMEND HIM ENOUGH, HIS PROFESSIONALISM AND KNOWLEDGE ON ALL WOMENS REPRODUCTIVE HEALTH IS OUTSTANDING.

Victoria Reis 2.02.2021
1

Dr Alper is an excellent doctor. Throughout the whole process of diagnosis through surgery and post-operative care he was professional, kind, polite, considerate and attentive. He was also happy to be contacted over the following weeks and responded immediately with reassurance and guidance. I feel lucky to have met him.

Kim Sharratt 23.02.2020
2

Brilliant Doctor and brilliant hospital!

3

(Translated by Google) When I found out that I was pregnant for the second time, I coincidentally made an appointment with Alper teacher. After the appointment I found out that I was pregnant for 4 weeks, I decided to continue with the teacher Alper ... We had a wonderful 9-month pregnancy period thanks to their support. He was with us, regardless of the hour, in every question and problem that was put on our head. I was born 5 days ago ... The motivation, warmth and interest of our teacher made my birth process easy. Thank you very much for their support in the process. (Original) 2. Kez hamile oldugumu ögrendigimde tesadüf eseri Alper hocaya randevu almistim. 4 haftalik hamile oldugumu ögrendigim randevu sonrasinda Alper hocayla yola devam etmeye karar vermistim... 9 aylik gebelik sürecimi destekleri sayesinde harika gecirdik. Her kafamiza takilan soruda, sorunda saat farketmeksizin yanimizda idi. 5 gün önce dogumum gerceklesti... Hocamizin motive edişi, sıcakkanlılığı, ilgisi doğum sürecimin de kolay geçmesini sağladı... Sürecteki destekleri icin cok tesekkur ederiz.

4

(Translated by Google) For our routine family check-ups, after our search for a doctor who does not scare, does not always look through a bad window, but will not miss anything, Assoc. Dr. We reached the teacher Alper Karalök. Successful operation and normal life immediately after the patient with definitive diagnosis and decision without fear, torment or hesitation. Stay healthy, sir. (Original) Ailece rutin kontrollerimiz için , korkutmayan, hep kötü pencereden bakmayan ancak gözden birşey kaçırmayacak bir doktor arayışımız sonrasında Doç. Dr. Alper Karalök hocaya ulaştık. Hastaya korku, eziyet ve çekince vermeden kesin teşhis ve karar ile başarılı operasyon ve hemen sonrasında normal hayat. Sağlıkla kalın hocam.

özden özbıyık 12.02.2021
5

(Translated by Google) Mr. Alper is a really trusting, knowledgeable doctor who makes all the details in order to comfort the patient. I have been going to her regularly for 2 and a half years, we will continue with her during pregnancy preparation and hopefully during the pregnancy period, I recommend it to everyone. (Original) Alper Bey, gercekten cok guven veren, bilgili ve hastayi rahatlatmak adina tum detaylariyla aciklama yapan bir doktor. 2bucuk yildir kendisine duzenli olarak gidiyorum, gebelige hazirlik ve insallah gebelik donemi boyunca da kendisi ile devam edecegiz, herkese tavsiye ederim.

Ozge Inan 4.02.2021
6

(Translated by Google) I would like to thank Assoc.Prof.Dr Alper Karalök for my successful surgery at Ulus Liv Hospital on 08.02.2021 trh.de, as well as for his interest, smiling seriousness, manner and attitude that values ??patient psychology, and wish him continued success in his professional life. (Original) Doç.Dr Alper Karalöke, 08.02,2021 trh.de Ulus Liv Hospital da gerçekleştirdiği başarılı ameliyatım yanı sıra,ilgisi,güleryüzlü ciddiyeti,uslubu ve hasta psikolojisine değer veren tutumu nedeniyle teşekkür eder,mesleki hayatında başarılarının devamını dilerim

Mufide Senol 15.02.2021
7

(Translated by Google) I am one of the patients that my teacher Alper said to life again with the ovarian tumor surgery and successful treatment method in 2013. Help me Alper teacher, you are very successful in your field, your path is always open?? (Original) Alper hocamın 2013 yılında yaptığı over tümör ameliyatıyla ve başarılı tedavi yöntemiyle hayata yeniden merhaba dediği hastalarından birisiyim..Tedavi sürecimde gerek abican yaklaşımıyla gerek hekim tavrıyla o zorlu süreci alabileceğim en az hasarla atlatmama çok destek oldu.Allah kimseye yaşatmasın ve şu an o yoldan geçen herkesin yardımcısı olsun?? Alper hocam alanınızda çok başarılısınız,yolunuz herzaman açık olsun??

Meral kartal 23.01.2021
8

(Translated by Google) Alper Hocam was always with us from beginning to end during the 9-month period we were waiting for our baby. During my pregnancy, both my wife and I had a comfortable process with Mr. Alper, especially because of his constructive and relaxing approach. Thank you very much for his endless support ... (Original) Alper Hocam bebeğimize kavuşmayı beklediğimiz 9 aylık süreçte başından sonuna hep yanımızda oldu. Hamileliğim boyunca hem ben hem eşim özellikle yapıcı ve rahatlatıcı yaklaşımı nedeniyle Alper Bey’le rahat bir süreç geçirdik. Kendisine sonsuz desteği için çok teşekkür ederiz...

halime cinbat 28.01.2021
9

(Translated by Google) He is a very understanding physician who analyzes the needs of his business and his patient very well and helps him. I cannot thank him enough (Original) Cok anlayisli, isinin ehli ve hastasinin ihtiyaclarini cok iyi analiz edip yardimci olan bir hekim. Kendisine ne kadar tesekkur etsem az

Zeynep Birgul 15.02.2021
10

(Translated by Google) alper teacher, I am happy to know that I had tot surgery, it was very successful, I got rid of my urinary incontinence problem. (Original) alper hocami iyi ki tanimisim tot ameliyati oldum cok basarili gecti idrar kacirma sorunumdan kurtuldum kadin dogumda en iyisi, en basarilisi meslek hayatinda basarilar hocam

ERVA GEBECİK 2.02.2021
11

(Translated by Google) I met Mr. Alper on my friend's recommendation and I conducted my pregnancy and delivery with him from the very beginning. I have experienced an incredibly comfortable and stress-free process with her positive and comforting behavior, I think one of the most important issues in pregnancy is for this expectant mother. It was also a great advantage for us that he was always available and answered all of our questions. In addition, my birth was healthy and comfortable, thanks to which he had a share in his compliance with all his advice and instructions. In summary, I thank him and recommend that you go through this process by following the instructions of Mr. Alper with confidence and peace of mind to the people who will give birth. (Original) Alper bey ile arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım ve gebelik sürecini ve doğumumu en başından beri kendisi ile yürüttüm. Kendisinin olumlu ve rahatlatıcı davranışları ile inanılmaz rahat ve stressiz bir süreç yaşadım bence hamilelikte en önemli konulardan biri bu anne adayı için. Aynı zamanda kendisinin her zaman ulaşabilir olması her sorumuza eksiksiz cevap vermesi de büyük bir avantajdı bizim için. Buna ilaveten doğumum da sayesinde sağlıklı ve rahat geçti Bunda kendisinin tüm tavsiye ve talimatlarına uymamında payı vardır. Özetle kendisine teşekkür eder, doğum yapacak kişilere güvenle ve gönül rahatlığı ile Alper bey in direktiflerine uyarak bu süreci geçirmenizi tavsiye ederim.

Başak Aygün 26.12.2020
12

(Translated by Google) Smiley, knowledge, experience, in Turkey the best in the area, so we chose already. Successful operation, follow-up and treatment are excellent. Health to your hands, thank you, exist ... Dr. Gungor Saylaç (Original) Güleryüz, bilgi, tecrübe, Türkiye’ de alanının en iyilerinden, zaten bu yüzden tercih ettik. Başarılı operasyon, takip ve tedavi mükemmel. Ellerinize sağlık, sağolun, varolun... Dr. Güngör Saylaç

13

(Translated by Google) Alper Hoca has always been very interested and has always been with us. He always gave very detailed information from the beginning of our process. He supported our decision-making process by making very correct directions at critical times. We love him very much. (Original) Alper Hoca her zaman çok ilgiliydi ve hep yanımızda oldu. Sürecimizin başından beri her zaman çok detaylı bilgiler verdi. Kritik zamanlarda çok doğru yönlendirmeler yaparak karar alma sürecimize destek oldu. Kendisini çok seviyoruz.

irem barzilay 20.01.2021
14

(Translated by Google) We can not thank you enough to Alper, who diagnosed my mother's unidentified pain for 2 years and then relieved her pain with a successful operation. (Original) Annemin 2 yıldır tanımlanamayan ağrısıni teşhis edip ardından başarali bir operasyon ile ağrılarını ortadan kaldıran Alper hocaya ne kadar teşekkür etsek az iyi ki sizinle karşılaşmışiz

Kadir Eseler 16.01.2021
15

(Translated by Google) A very knowledgeable, competent doctor. I was very afraid and sorry, I had an operation. My doctor shared everything with me in great detail, both about my illness and my surgery. I have never seen such a knowledgeable, proficient doctor who values ??his patients in years. I entered the surgery very comfortably and confidently and went through the whole process very comfortably. He was always with me with his smiling face and knowledge. It was the first time that I met a doctor who constantly researches, learns, and knows all the details. Thank you very much, teacher, for healing me and making the process very comfortable :) I am very lucky to know you. (Original) Çok bilgili, işinin ehli bir doktor. Çok korktuğum ve üzüldüğüm, bir ameliyat oldum. Doktorum hem hastalığımla hem de ameliyatımla ilgili çok detaylı, harika bir şekilde her şeyi benimle paylaştı. Bu kadar bilgili, işine hakim, hastasına değer veren bir doktor seneledir hiç görmemiştim. Ameliyata çok içi rahat, güvenerek girdim ve tüm süreci çok rahat geçirdim. Güleryüzü ve bilgisiyle hep yanımda oldu. Sürekli araştıran, öğrenen, her şeyin bu kadar detayına hakim bir doktor ilk kez tanıdım. Çok teşekkür ederim hocam beni iyileştirdiğiniz ve süreci çok rahat geçirmemi sağladığınız için :) sizi tanıdığım için çok şanslıyım.

Ebru Gizem Temur 10.12.2020
16

(Translated by Google) Due to my wife's gynecological illness, we visited many doctors, talked and got into trouble. They told, we listened, we told them, they listened. We met Alper teacher lastly. What our teacher told us, his quiet, relaxing and peaceful conversations with his patient, and his long experience in gynecology oncology were enough for us to trust our doctor. He performed a very successful surgery on 26.11.2020. His interest was very good in the 2 days after the surgery, we are at our home in good health 2 days after the operation. Thank you very much for everything, Alper KARALÖK. God, do not worry about your hands. (Original) Eşimin jinekolojik rahatsızlığından dolayı bir çok doktor gezdik, konuştuk, dertleştik. Anlattılar dinledik, biz anlattık dinlediler. En son Alper hoca ile tanıştık. Hocamızın anlattıkları, hastasına karşı sakin, rahatlatıcı ve huzur dolu konuşmaları, hocanın jinekoloji onkoloji dalındaki uzun tecrübeleri doktorumuza güvenmemiz için yeterliydi. 26.11.2020 tarihinde çok başarılı geçen bir ameliyat gerçekleştirdi. Ameliyat sonrasında geçen 2 gün içerside kendisinin ilgisi çok güzeldi, ameliyattan 2 gün sonra sağlıkla evimizdeyiz. Herşey için çok teşekkürler Alper KARALÖK. Allahım Ellerinize dert vermesin.

17

(Translated by Google) I thank you and your team for your effort, patience and devotion. I am very satisfied with your service at every stage. I recommend you with all the best and wish you healthy and long years in your professional life. (Original) Emeginiz, sabriniz ve ozveriniz icin hem size, hem de ekibinize tesekkur ederim. Her asamada hizmetinizden cok memnun kaldim. Ic rahatligiyla sizi tavsiye eder, meslek hayatinizda saglikli ve uzun yillar dilerim.

18

(Translated by Google) Mr. Alper is a caring, knowledgeable, gentle and sincere doctor, our path crossed with him on my 4th pregnancy, if you want a dr who understands you, listens and devotes time, his interest, sincerity and smiling face have not diminished for 9 months. thank you for everything (Original) Alper Bey ilgili,bilgili,nazik ve samimi kısacası muhteşem bir doktordur,kendisi ile 4. Gebeligimde yolumuz kesişti 9 ay boyunca ilgisi,samimiyeti güleryüzü birkez olsun eksilmedi??sizi anlayan,dinleyen,zaman ayiran bir dr istiyorsaniz gönül rahatligiyla tavsiye edebilirim,iyiki sizinle tanismisim hersey icin tesekkur ederim??????

19

(Translated by Google) Hello, Dr. Alper Karalok, we met my teacher during the cancer treatment process of our company owner. He answered with patience and interest the answer to every question we asked in every examination during this difficult process. He has always been with us by giving us morale. We thank you for everything and wish you success in your professional life. (Original) Merhabalar, Dr Alper Karalok hocam ile şirket sahibimiz in kanser tedavisi sürecinde tanıştık.Kendisi bu zor süreçte her muayene de sordugumuz her sorunun cevabını sabır ve ilgiyle cevapladı. Bize moral vererek her daim yanımızda oldu.Her şey için teşekkür eder meslek hayatın da başarılar dileriz.

ÖZEN ERİTEN 23.11.2020
20

(Translated by Google) I had the opportunity to meet with Alper in 2020. I went to many doctors before I met, but when I met Alper Hoca, I said ""here is my doctor"". He is extremely knowledgeable, equipped and has an attitude that relaxes his patients. I had a 7cm fibroid and had to be removed. Frankly, I had reservations until I met Alper Hoca, but he relaxed me and answered all the questions in my head with an attitude more like talking to a person he knew than a doctor, we planned the day of surgery when I went to the examination, I had myoma surgery with laparoscopic method on 23 October. . Mr. Alper took care of me both before and after the operation. One of the advantages of the surgery with the laparoscopic method was to be able to walk on the day of my surgery, and I started to see my daily routine after discharge. Laparoscopic surgeries are less painful and the healing process is faster. I recommend Mr. Alper because of his sincerity, comforting attitude, informing his patient, patient-oriented behavior and expertise in gynecology and birth. I trust my doctor extremely (Original) Alper Hocam ile 2020 yılında tanışma fırsatına eriştim. Tanışmadan önce bir çok doktora gittim ancak Alper Hoca ile tanışınca ""işte benim doktorum "" dedim. Son derece bilgili,donanımlı ve hastasını rahatlatan bir tavrı var. Benim 7cmlik bir miyomum vardı ve alınması gerekiyordu. Açıkçası Alper Hoca ile tanışana kadar çekincelerim vardı, fakat kendisi doktordan daha çok sanki bir tanıdığı insan ile konuşurcasına bir tavırla hem beni rahatlattı, hem de kafamdaki bütün sorulara cevap verdi , kendisine muyaneye gittiğim zaman ameliyat gününü planladık, 23 ekimde laparoskopik yöntem ile miyom ameliyatı oldum. Alper Bey hem ameliyat öncesi hem ameliyat sonrasında da benimle yakından ilgilendi . Laparoskopik yöntem ile ameliyatın oldukça avantajlarından biri de ameliyat günümde yürüyebilmek oldu, taburcu sonrasında da günlük rutin işlerimi de görmeye başladım. Laparoskopik yöntemle yapılan ameliyatlar daha az ağrılı ve iyileşme süreci daha hızlı olan bir ameliyat. Alper Bey'i samimiyeti, hastasını rahatlatan tavrı, hastasını bilgilendirişi, hasta odaklı davranışı kadın hastalıkları ve doğum konusunda uzmanlığından dolayı tavsiye ederim . Doktoruma son derece güveniyorum

Dicle Erdoğmuş 26.10.2020
21

(Translated by Google) I'm the only doctor I said good Despite all my fears and negative thoughts, my dear doctor, whom I can reach every time I call, always comforts me, makes me smile, answers every question patiently with his wonderful energy and sincerity .. Thanks again to him and his dessert team?? (Original) Iyiki dedigim tek doktorum???? Tüm korkularıma,olumsuz düşüncelerime rağmen karşımda her zaman beni rahatlatan,güleryüz gösteren,şahane enerjisi ve samimiyetiyle her sorumu sabırla cevaplayan her aradigimda ulasabildigim benim canim doktorum.. Kendisine ve tatli ekibine tekrar teşekkurler??

ece karakaya 17.11.2020
22

(Translated by Google) Hello, First of all, I would like to thank Mr. Alper very much. They had to make my surgery open on 13.11.2020 because my fibroid was large. After a very successful operation, I had a smooth night. Your hand is my health doctor. I think your only address should be Dr. (Original) Merhabalar, Sn Alper Beye öncelikle çok teşekkür ediyorum.13.11.2020 tarihinde miyomun büyük olduğu icin ameliyatımı açık yapmak durumunda kaldılar.Cok rahat basarili bir ameliyat sonra sorunsuz bir gece gecirdim.elinize sağlık doktorum.bence tek adresiniz Dr.Alper bey olmalı....

Melek HABİBOĞLU 14.11.2020
23

(Translated by Google) Alper Hodja is the best doctor that can happen to a woman with her knowledge and care O? She is a wonderful doctor who never hesitates and answers all your questions and does not leave follow-up to your slightest problem. I am very, very pleased. (Original) Alper hoca gerek bilgisiyle gerek gösterdiği özenle bir kadının başına gelebilecek en iyi doktor O?Asla tereddüte yer vermeyen bütün sorularınızı cevaplayan ve en ufak probleminizde takibi elden bırakmayan arayıp soran harika bir doktor çok ama çok memnunum İyikii diyorum ??

EDA ÖZKARCI 20.10.2020
24

(Translated by Google) Hello He is truly an excellent doctor in diagnosis and treatment. When I walked for years, I went to the doctors because I had severe groin pain, but it was not diagnosed every time. I have experienced unbearable groin pain for about 6 years, even when I had difficulty walking, climbing stairs, or in the big toilet, when the medications that were given did not work. Fortunately, I can climb stairs with 3 months of medication, I have no pain when I walk, I do not feel pain in any activity. As a real doctor, endless thanks for the treatment that he applied with his experience and thinking of possibilities ???????? (Original) Merhabalar Gerçekten teşhis ve tedavi konusunda mükemmel bir doktor. Yıllarca yurudugumde çok şiddetli kasık ağrısı çektiğim için doktorlara gittim ama her seferinde teşhis konulmadi doğru düzgün. Verilen ilaçlar işe yaramayinca yaklaşık 6 yıldır 10 dakikalık yürümede, merdiven çıkarken, büyük tuvalette zorlandigimda dahi katlanılmaz kasık ağrılariyla yaşadım. 3 aylık ilaç tedavisi ile ne mutlu ki merdiven cikabiliyorum yurudugumde ağrılarım yok, herhangi bir aktivitede ağrı hissetmiyorum. Gerçek bir doktor olarak ihtimalleri düşünerek ve tecrubesi ile uyguladığı tedavisi için sonsuz teşekkürler ????????

25

(Translated by Google) My only doctor who saved my life. We are both experts in their field and wonderful people who do not spare you their help and support in your slightest pain. (Original) Hayatımı kurtaran biricik Doktorum. Hem alanında uzman hem de sizin en ufacık ağrı ve sızınızda size yardım ve desteklerini esirgemeyen harika insan?? İyi ki varsınız.????

Ezgi G 3.11.2020
26

(Translated by Google) In your most sensitive period, probably the most important is the availability of your doctor and knowing that you are ""on the spot"" for your questions or distress when you need it. Thanks a lot (Original) En hassas döneminizde herhalde en önemlisi doktorunuzun ulaşılabilirliği ve ihtiyaç duyacağınızda sorularınız veya sıkıntınız için “oracıkta” olduğunu bilmek. Çok teşekkürler??

aybike bayraktar 25.11.2020
27

(Translated by Google) Alper Hoca completely eliminated my idea that ""obstetricians cannot empathize with women"". He managed the entire surgical process among all his works. I don't remember how many times he came to my room. These are incredibly valuable actions for a patient. After the laparoscopic surgery, I felt little discomfort that I would go home the same day. Health to your fifties, teacher. (Original) Alper Hoca ""kadın doğum uzmanları kadınlarla empati yapamıyor"" fikrimi tamamen ortadan kaldırdı. Tüm ameliyat sürecini onca işinin arasında kendisi yönetti. Kaç defa odama geldi hatırlamıyorum. Bunlar bir hasta için inanılmaz kıymetli davranışlar. Laparoskopik cerrahi yöntemiyle yaptığı ameliyat sonrasında bıraksa aynı gün eve gidecek kadar az rahatsızlık hissettim. Ellinize sağlık hocam.

28

(Translated by Google) In my last gynecological examination, I learned that I had eight myomas, two of which were about 10 cm in diameter and the others were 2-3 cm in diameter, and my search for a doctor started. Covered open surgery doctors who operated the bad by saying the results Kapala, they open surgery closed by saying that the surgery brought negativity directed to open surgery. While I was looking for a doctor, my path crossed with Alper and Ayhan. Even though three doctors had seen it, they asked for the tomogrophy that no one wanted, and according to the result of the tomogrophy, what surgery is mine? They said they would decide that it would be more appropriate for them. After my tomography, my fibroids were large, but my fibroids were also suitable for three types of surgery. Thanks to their care and care, my search for a doctor ended and I preferred robotic surgery because it was comfortable. the size and location of my fibroids uterine fibroids as robotic surgery I was 5 hours long walls. Despite this, my doctor did not proceed to open surgery, which will take them on the short much more. I thank you for this also to them. After my surgery, after my surgery, I went back to my daily life after resting for about a week at home after my surgery, as my doctors said. Everything proceeded as they said without surprise. I was able to reach them whenever I wanted before and after the surgery. I'm glad I got off my way, I'm glad you got it ?? (Original) Son gittigim jinekolojik muayenede iki tanesi yaklasik 10ar cm capli, digerleri 2-3 cm capli toplamda sekiz tane miyomumun oldugunu ogrendim ve ameliyat icin doktor arayislarim basladi. Kapali ameliyat yapan doktorlar acik ameliyatin kotu sonuclarini soyleyerek kapaliya, acik ameliyat yapanlarsa kapali ameliyatin olumsuzluklarini soyleyerek acik ameliyata yonlendirdi. Doktor arayisim devam ederken yolum Alper hocayla ve Ayhan hocayla kesisti. Daha onceden uc doktor gormus olmasina ragmen hic birinin istemedigi tomogrofiyi kendileri istedi ve tomogrofi sonucuna gore hangi ameliyatin benim icin daha uygun olduguna karar vereceklerini soylediler. Tomogrofi sonrasinda miyomlarim buyuk olmasina ragmen miyomlarimin uc ameliyat tipine de uygun oldugunu, her biri hakkinda beni aydinlatarak karari bana biraktilar. Ilgileri ve titizlikleri sayesinde doktor arayisim sona erdi ve konforlu oldugu icin robotik ameliyati tercih ettim. Miyomlarimin buyuklugu ve konumlari itibariyle robotik miyom ameliyatim 5 saatten uzun surdu. Buna ragmen doktorlarim kendileri icin cok daha kisa surecek olan acik ameliyata gecmediler. Bunun icin kendilerine ayrica tesekkur ederim. Ameliyat oncesinde doktorlarimin soyledigi sekilde ameliyatin ardindan iki gun hastanede kaldiktan sonra yaklasik bir haftalik evde dinlenmenin ardindan gundelik hayatima geri dondum. Her sey surprizsiz sekilde soyledikleri gibi ilerledi. Ameliyat oncesi ve sonrasi istedigim zaman kendilerine ulasabildim. Yolumu iyi ki kesismis, iyi ki varsiniz ??

Muge Evirgen 22.07.2020
29

(Translated by Google) I would like to thank Mr. Alper for his interest, sincere and smiling approach. A specialist and very reliable physician in his field ???? (Original) Alper Bey’e ilgisi, samimi ve güleryüzlü yaklaşımı için teşekkür ederim. Alanında uzman ve çok güvenilir bir hekim ????

çisem eşe 27.11.2020
30

(Translated by Google) Alper Hodja performed my closed surgery for myoma recipient in July 2020. He resolved all my concerns thanks to the detailed information he had given before the surgery and the postoperative follow-up. Thanks to this experience, I have personally learned that closed surgery can be performed by experienced physicians very safely despite the covid19 pandemic. I would like to thank Alper Hoca and Ayhan Hoca again for my excellent surgery. (Original) Alper Hoca temmuz 2020’de miyom alimi icin kapali ameliyatımi gerceklestirdi. Kendisi tum kaygilarimi gerek ameliyat oncesinde vermis oldugu detayli bilgiler gerekse ameliyat sonrasi takibi sayesinde giderdi. Bu tecrubem sayesinde kapali ameliyatin deneyimli hekimlerce covid19 pandemisine ragmen gayet güvenli uygulanabilir oldugunu bizzat ogrendim. Alper Hoca ve Ayhan Hoca’ma kusursuz gecen ameliyatim icin tekrar tesekkur ederim.

Esra Kocak 24.08.2020
31

(Translated by Google) Mr. Alper successfully completed the operations of my very successful mother, he does not disconnect with his very sincere and sincere patients afterwards, he communicates every hour and takes care of our problems ????, you can go to Alper without hesitation. (Original) Alper bey , İşinde çok başarılı annemin operasyonlarını başarıyla tamamladı , çok samimi ve çok içten hastalarıyla daha sonra bağlantısını kesmiyor her saat iletişim kurup sorunlarımızla ilgilendi ???? , hiç tereddüt etmeden Alper hocaya gidebilirsiniz O?

Rojda Alici 20.09.2020
32

(Translated by Google) I had closed fibroid surgery and it was very successful. Much better than open surgery. The healing process progressed rapidly, the wounds were very small and I did not have any major postoperative pain. I would like to thank my doctor, Ayhan Sucak and Alper Karalök. They did their best. Thank you. (Original) Kapalı miyom ameliyatı oldum ve oldukça başarılı geçti. Açık ameliyata göre çok daha iyi. İyileşme süreci hızlı gelişti, yaralar oldukça küçük ve ameliyat sonrası büyük ağrılarım olmadı. Doktorum Sayın Ayhan Sucak ve Alper Karalök'e çok teşekkür ediyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. İyiki varsınız.

hatice yılmaz 26.08.2020
33

(Translated by Google) I cannot pay my teacher Alper, he is very, very professional in his job. With its energy and approach, it is always positive and solution oriented. During my pregnancy; Everything went smoothly and smoothly before, during and after birth. Good thing there is! (Original) Alper Hocamın hakkını ödeyemem, işinde çok çok profesyonel. Enerjisi ve yaklaşımıyla sürekli pozitif ve çözüm odaklı. Hamilelik sürecim boyunca; doğum öncesinde, doğum sırasında ve doğum sonrasında her şey kusursuz ve sorunsuz geçti sayesinde. İyi ki var!

billur ozdes 10.08.2020
34

(Translated by Google) I am grateful to be the savior of a troubled period I lived. With the smiling, interest, relevance and expression that the patient can understand in the doctor - patient relationship, with the belief, trust and peace ... Most importantly, he is a precious Physician who will be able to entrust myself, my family and friends with the correct diagnosis he has made and the right treatment he has applied .... (Original) Yasadıgım sıkıntılı bir dönemin kurtarıcısı olduğu için minnettarım. Doktor - Hasta ilişkisinde göstermiş olduğu güleryüz , ilgi , alaka ve hastanın anlayabileceği anlatımla içime hissettirdiği inanç , güven ve huzurla.... En önemlisi koydugu isabetli teşhis , uyguladıgı doğru tedavi ile gözüm kapalı kendimi , ailemi ve dostlarımı emanet edebıleceğim kıymetli bir Hekim ....

35

(Translated by Google) I was so safe both during the pregnancy and the birth process ... I had so much control that we were very comfortable. We can't pay for it ... My birth took 12 hours and I checked every moment and I had a wonderful normal delivery. (Original) Hem hamilelik sürecinde hem de doğum sürecinde o kadar çok güven içindeydim ki ... o kadar her şeye hakimdi ki çok çok rahat ettik. Hakkını ödeyemeyiz... 12 saat sürdü doğumum ve her an kontrol etti her an harika bir normal doğum yaptım.

RABİA AVCI 11.08.2020
36

(Translated by Google) Very attentive doctor, my operation was very easy and it was completed successfully. (Original) Cok ilgili bir doktor, islemim cok kolay oldu ve basariyla sonuclandi.

37

(Translated by Google) Although we have a total placenta previa, we have completed the gestation period and birth without any problems. With his medical knowledge, he conquered our hearts with his mind, smile and sincerity. Thank you very much. Fortunately you are our doctor :) Dicle-Şenol Dikyol (Original) Plasenta previa total olmamıza rağmen gebelik sürecini ve doğumu sorunsuz bir şekilde tamamladık. Tıbbi bilgisi ile aklımızı, güleryüzü ve samimiyeti ile gönlümüzü fethetti. Size çok çok teşekkür ederiz. İyi ki bizim doktorumuzsunuz :) Dicle-Şenol Dikyol

Şenol Dikyol 14.01.2020
38

(Translated by Google) In a word, a great doctor, well, I knew him, it is so nice to have such doctors, we are very loved in the family, a person who answers every question without getting tired of it ?? (Original) Tek kelimeyle harika bir doktor iyiki kendisini tanımışım böyle doktorların olması çok güzel bıkmadan usanmadan her sorunuza cevap veren bir insan ailecekte çok sevdik kendisini ??

Pınar Aygül 5.03.2020
39

(Translated by Google) My baby was born on May 26, 2019. Thanks to my doctor Alper Karalök I gave birth as normal as I wanted. In this process I had a pregnancy, Alper Bey was very interested in me. We were constantly in communication and was very concerned that he would explain for hours without getting bored. It is rare to see a doctor who loves his job so well. I was so lucky. Alper brain smiling face at birth, attracted the attention of everyone around me everyone I'm going to go directly to Alper Bey, I began to talk O? Alper Bey peacefully recommend to every friend ... ?? (Original) 26 Mayıs 2019 da bebeğim dünyaya geldi. Doktorum Alper Karalök sayesinde istediğim üzere normal doğum yaptım.Riskli bir hamileliğim vardı bu süreçte Alper bey benimle çok yakından ilgilendi. sürekli iletişimde olduk çok ilgiliydi saatlerce açıklama yapardı sıkılmadan. İşini bu kadar hakkıyla severek yapan bir doktora az rastlanır. Ben çok şanslıydım. Doğumda Alper beyin güler yüzü, ilgisi etrafımda herkesin dikkatini çekti herkes hamile kalırsam direk Alper beye gidereceğim diye konuşmaya başladıO? Alper beyi gönül rahatlığıyla her arkadaşıma öneriyorum ?? ??

Zeynep Tula 29.11.2019
40

(Translated by Google) Mr. Alper successfully performed laparoscopic ovarian cyst surgery in October 2019. After the surgery, I recovered in 3 days without pain. He is a physician who is very interested both in informing me about the pre-operative process and in regular checks after that. I thank him. (Original) Alper bey Ekim 2019 tarihinde laparoskopik over kisti ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Ameliyatın ardından ağrım sızım olmaksızın 3 gün içinde toparlandım sayesinde. Hem ameliyat öncesi süreçle ilgili olarak beni bilgilendirmesi, hem de sonrasında düzenli şekilde gerçekleştirdiği kontrolleri ile oldukça ilgili bir doktordur. Kendisine teşekkür ederim.

öykü köse 29.11.2019
41

(Translated by Google) Interest as well as the professionalism, sincerity and communication after a doktor.ameliyat reassuring to patients with meticulous approach ever interrupt always by my side with my doctor very tşk ederim.göz They had also can off trust me so I trust that yaptım.iyi good that you seçmişim.?? (Original) Profesyonelliğin yanısıra ilgisi, cana yakınlığı ve titiz yaklaşımıyla hastaya güven veren bir doktor.ameliyat sonrasında da iletişimi hiç kesmeyen her daim yanımda olan doktoruma çok tşk ederim.gözü kapalı güvenebilirsin demişlerdi bende öyle yaptım.iyiki güvenmişim iyiki sizi seçmişim.??

Ozlm Altn 3.12.2019
42

(Translated by Google) I found out my doctor left the hospital two weeks before my birth. They directed me to Alper Bey. He had such a beautiful energy that I entrusted myself to him without ever thinking about him and gave birth. I wish I'd met you before, a brilliant Doctor. After that, Mr. Alper, where we go there?? (Original) Doktorumun doğumuma 2 hafta kala hastaneden ayrıldığını öğrendim. Beni Alper Bey e yönlendirdiler. O kadar guzel bir enerjisi vardi ki hic dusunmeden kendimi ona emanet ettim ve dogumumu gerçekleştirdi. Keske daha once tanisaydim dedigim muhtesem Işık saçan bir doktor. Bundan sonra Alper Bey nereye biz oraya??

Aysel Hale Ercan 30.11.2019
43

(Translated by Google) Alper Bey performed laparoscopic myomectomy in October 2019. Thanks to the friendly approach, 24/7 availability and knowledge in the whole process, I easily overcame the stressful process in both preoperative and postoperative treatment. I would like to thank him again ... (Original) Alper Bey, Ekim 2019'da laparoscopic myomectomy ameliyatımı gerçekleştirdi. Hem ameliyat öncesi hem de ameliyat sonrası tedavi sürecimde güleryüzlü yaklaşımı, 7/24 ulaşılabilir olması ve tüm süreçteki bilgi birikimi sayesinde benim için stresli olan sürecin kolaylıkla üstesinden geldim. Kendisine tekrardan çok teşekkür ederim...

44

(Translated by Google) I had myoma and hysterectomy surgery in September 2019. Despite the open surgery, I got up on the 2nd day. Thanks to the information provided before the operation, the trust it provided, the support after that, the problematic and difficult process survived very well. (Original) Eylül 2019’da miyom ve histerektomi ameliyatımı yapmış muhteşem doktorum.Açık ameliyat olmasına rağmen sayesinde 2.gün ayağa kalktım.Ameliyat öncesinde ki bilgilendirmesi,sağladığı güven,sonrasında desteği ile sorunlu ve zor süreci çok rahat atlattım.İyi ki yollarımız çakışmış??

45

(Translated by Google) My teacher Alper followed my pregnancy right from the beginning and gave birth. It is good to know that the approach to self-knowledge is perfect in his commitment to his work. My birth took place in a fearless and full of emotion. I will continue to direct my whole circle to my teacher Alper. Good thing you do. (Original) Alper hocam en başından gebeliğimi takip etmiş ve doğumumu gerçekleştirmiştir. İyi ki kendisini tanımışım yaklaşımı düşünceleri işine olan bağlılığı mükemmel. Sayesinde korkusuz ve duygu dolu bir şekilde gerçekleşti doğumum. Bütün çevremi Alper hocama yönlendirmeye devan edeceğim. İyi ki varsınız.

Nihal Karataş 29.11.2019
46

(Translated by Google) A great doctor has kindly answered every question we have given him by giving us his private cell phone, even though we only performed an examination with him once. We thank him very kind regards (Original) Harika bir doktor , kendisiyle sadece bir kez muayene gerceklestirdigimiz halde özel cep telefonunu bizlere vererek sorduğumuz her soruya nazikçe cevap vermistir . Kendisine cok teşekkür ederiz saygılarımızla

47

(Translated by Google) Doç.Dr.Alp is Karalök, in all processes before and after surgery was very interested in us, gave detailed information on every subject. We survived the operation very easily without any problems after surgery. (Original) Doç.Dr.Alper Karalök, ameliyat öncesi ve sonrasındaki bütün süreçlerde bizimle çok ilgilendi, her konuda detaylı bilgi verdi. Ameliyat ve sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadan çok rahat bir şekilde süreci atlattık.

Pelin Tünger 2.12.2019
48

(Translated by Google) All my fears and worries came to an end thanks to my teacher's confidence, knowledge and smiling face. A great surgeon in his field, we're good at crossing?????? (Original) Bütün korkularım ve endişelerim Alper hocamın güveni,bilgisi ve Güler yüzü sayesinde son buldu. Alanında harika bir cerrah iyiki yollarımız kesişmiş??????

Merve Lort 29.11.2019
49

(Translated by Google) Personally I'm living and I saw in others, patients need professional attitude should be smiling terrific relief. Nobody is sick, but one of the teachers you can apply without hesitation. (Original) Bizzat yaşadıgım ve başkalarında da gördüğüm, gerek güleryüzü gerek mesleki tavrı hastaları müthiş rahatlatıyor. Kimse hasta olmasın ama olduğunda da tereddütsüz basvurabileceğiniz hocalardandır..

Sibel Kural 29.11.2019
50

(Translated by Google) He is a doctor who knows his job well, gives confidence and is very correct to his patient. A doctor you can consult, ask questions. (Original) İşini iyi bilen, güven veren, hastasına yaklaşımı çok doğru bir hekim. Danışabileceğiniz, sorularınızı sorabileceğiniz bir hekim.

Yağmur Pak 10.02.2020
51

(Translated by Google) He is very friendly and can respond quickly. He was able to handle a small operation and control in a limited time from abroad. (Original) Gayet samimi ve hızlı bir şekilde cevap verebiliyor. Yurtdışından kısıtlı zamanda kontrol ve küçük bir operasyonu hemen halledebildi.

Duriye Nasuhoglu 29.11.2019
52

(Translated by Google) Mr. Alper is a very interested doctor who answers every question without getting bored and enlightens me. Would definitely recommend. (Original) Çok ilgili, her sorumu sıkılmadan yanıtlayıp beni aydınlatan, alanında fazlasıyla bilgili bir doktordur Alper bey. Kesinlikle tavsiye ederim.

gökben inci 30.11.2019
53

(Translated by Google) Our teacher is very friendly, sincere and reassuring doctor. I thank him very much. (Original) Alper hocamız çok samimi, içten ve güven veren bir doktor. Kendisine çok teşekkür ederim.

Ezgi Doğan 22.12.2019
54

(Translated by Google) A physician who is highly interested and experienced in the field. (Original) Son derece ilgili ve alanında deneyimli bir hekim.

Emel Yavaş 25.12.2019
55

Sorularınız için

For general questions, please send me a message and I’ll get right back to you.